KONTAKT OS

VIL DU UDFORSKE DINE MULIGHEDER?

KONTAKT OS

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL / FAQ

HVAD KOSTER DET?

Alt, hvad vi gør, er skræddersyet til din virksomhed, herunder vores priser. Vi stræber ikke efter at levere standardydelser, men derimod at finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe din virksomhed. Typisk når vi frem til dette sammen, og du vil modtage en pris for samarbejdet.

HVORDAN MÅLER VI ROI?

I organisk markedsføring skal vi tænke langsigtet. Det handler om at få dit brand ud at leve og opbygge et community og en fanbase over en længere periode. Det kan være farligt kun at måle indsatsen på ROI, da det i de fleste tilfælde er et projekt, der forstærkes over tid. Det vil sige, at når vi først har fået hul igennem og opbygget en loyal følgerskare, vil vi begynde at implementere initiativer, hvor vi direkte kan måle ROI. Men i starten handler det om blødere metrics for at se, om indsatsen er vellykket. Dette kunne inkludere: vækst i følgere og engagementrate på profilen.

HVOR LÆNGE BINDER JEG MIG I ET SAMARBEJDE?

Vi binder ikke vores kunder i et samarbejde med os. Alle vores samarbejder er aktive og sunde samarbejder, fordi begge parter ønsker samarbejdet. Hvis du ikke er tilfreds med resultaterne, skal vi ikke samarbejde.

HVOR HURTIGT KAN VI STARTE OP?

Kontakt os i dag. Vi får en aftale på plads og kan begynde samarbejdet med det samme, hvis vi vurderer, at vi er et match.