CASE STUDY

Se vores seneste Case study!

Organisk Vækst x Rabatta

Lyt til Rasmus, medstifter og CMO af Rabatta, forklare hvordan Organisk Vækst har hjulpet med at vækste deres forretning gennem TikTok.

Case Study

Samarbejdet

Vi har samarbejdet med softwarevirksomheden, Rabatta, i en længere periode. Rabatta hjælper online-shoppere med at spare penge ved at indsamle rabatkoder til hjemmesider, som kan bruges af tusindvis af kunder. Rabatta har for nylig rundet 1.000.000 downloads og fortsætter med at vokse på flere markeder sammen med Organisk Vækst.

Gennem adskillige måneders samarbejde på TikTok har profilen nu nået imponerende 45.000 følgere og mere end 32.000.000 visninger i alt. Vi har været involveret i hele processen med at opbygge et univers og et fællesskab, hvor vi kan vise forbrugerne, at ved at installere Rabatta kan de spare tusindvis af kroner, når de handler online.

Vi har fokuseret på Rabattas unikke salgsargumenter for at sikre de mest konverteringsvenlige videoer. Gennem underholdende og uddannelsesmæssigt indhold har vi analyseret forskellige emner, der performer godt på kanalen. Vi bruger disse emner til at tiltrække nye kunder og udvide Rabattas kundebase.

Vi er for nylig gået ind på det svenske marked med en lokal profil, hvor vi har været involveret i hele oprettelsen af profilen og fundet en lokal content creator fra Sverige.

Tæt samarbejde er vigtigt for at sikre kvaliteten af partnerskabet og at begge parter er enige om den rette strategi. Gennem tæt kommunikation og møder sikrer vi, at alle parter er enige, og at vi bevæger os i den rigtige retning sammen.

Se vores case study ovenfor og hør, hvorfor Rasmus og resten af Team Rabatta valgte at samarbejde med os.

Resultater

Produceret videoer
0 +
Markeder
0
Visninger
0 M

TAG KONTAKT