BRUHLIVER

BRUHLIVER

Om Oliver Hvam

Olivers profil består primært af videoer, der inspirerer, uddanner og underholder hans mere end +47.000 følgere på TikTok og yderligere 14.000 abonnenter på YouTube.

Han er en del af det nationale fysiklandshold og udfordrer sig selv med eventyrlige ture både nationalt og internationalt.

Beskrivelse

Olivers profil består primært af videoer, der inspirerer, uddanner og underholder hans mere end +47.000 følgere på TikTok og yderligere 14.000 abonnenter på YouTube. Han er en del af det nationale fysiklandshold og deler sin viden på sin kanal, samtidig med at han udfordrer sig selv med eventyrlige ture både nationalt og internationalt.

Oliver, bedre kendt som Bruhliver, har oplevet enorm vækst på sin kanal det seneste år. Da Oliver lancerede sin gåtur fra Danmark til Kroatien, fik kanalen et boost. Turen blev dokumenteret, og millioner af seere fulgte med online.

Turen førte også til, at Oliver startede sin YouTube-kanal, hvilket resulterede i en serie på 5 afsnit, der samlet set fik over 400.000 visninger. Oliver tager udfordringerne op og har nu annonceret sit næste projekt: en cykeltur fra Danmark til Afrika.

SE NOGLE AF OLIVERS VIDEOER

OVERSIGT